Sunday, April 4, 2010

let's dance together

Today was a great day..we had a big girls' indoor picnic sebab weather Dublin yang sangat menyejukkan..We had nasik ayam,koew tew goreng,popia goreng,seri muka,puding roti,keropok lekor plus orange juice from wani the best host ever..haha

Lepas tu kita karaoke..sempat la nyanyi satu lagu Penantian atas permintaan Azyan Liyana peminat rock kapak a.k.a DR LOVE

Tapi kita kasik gegar lagi..we all dance..gelek Bollywood sikit..Bole Chudiyan ,Koi Mil Gaya, Ladki Badhi, Shava Shava..sume la..tapi pic nari-nari ditapis sebelum tontonan umum OK.

Then after keletihan melonggarkan muscle2..it's movie time..SHUTTER ISLAND, heronya Leornado Dicaprio..pening jugak la nak paham citer ni..but not bad..

ini host berjaya..haha bergaya sambil memegang pinggan:P


cik wani pembuat orange juice terbest wani the vogue..wakaka



aten yang comel.. peminat setia korea..saranghae..


kiri si baju merah itu nani..kanan itu farah dari cork


yang baju MU itu adalah sarah,azyan si peminat rock kapak yang bertudung coklat dan btudung pink itu nisya.. nisya opah bergaya..lala~


yasmin yang ayu gitu


pemenang anugerah gelek BOLLYWOOD..Ayu!! :)

P/S:ok saya sangat happy kawan-kawan selepas bergumbira menyanyi, menari and PILLOW TALK..hehe..pic menari tak dapat dipublish atas dasar perikemanusiaan..

bubye..talk to u later:)

7 comments:

fatinnadirah said...

aimi, saranghae <3

budak _kecik said...

saranghae too aten..nanti datang lagi umah:)

PiDoT_OtAi said...

wah.. meriahnya.. baguih.. hidup di perantauan ni hubungan antara kawan2 jadi sgt rapat coz mereka laa keluarga kita kat san.. rite sis?? hehe

azyan liyana said...

hahaha HIDUP ROCK KAPAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

budak _kecik said...

pidot: yup sangat meriah and happy ada diorang..ni la keluarga terdekat bila diperantauan..cewah..

Azyan:mmg rock kapak la psl ko kuar lagu bollwood ke korea ke sume ko jd passive je..ahaks~

iNsoMniA bOy said...

Nice dress..sesuai ngn awk..~wink!

budak _kecik said...

thank you:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails