Saturday, January 29, 2011

women vs shoes

Women are inseparable from shoes. Can't help it. We are born to love shoes..
kenapa?? tak percaya?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



SEE..the difference between men and women..so men out there..u can't blame your woman..we are born to be like this like u guys who were born to love the 'S' too:P

I found a qoute:
BOYS ARE WHATEVER, SHOES ARE FOREVER
I loikee...haha
Remember dear, Cinderella is a proof that a pair of shoes can change your life

banyak pulak bebelnye..ni macam ayat nak bela diri..kan2??
Saya skang tengah giler oxford shoes..hihi..gedix tak?
Why I like?
1) Very practical. Means sesuai untuk bergaya dan untuk ke pejabat( maksudnye hospital)

2)Sebab dia flat. Kalau nak jalan-jalan dalam hospital or ke mana jua.kasut flat sangat comfortable..

3)Material dia yang waterproof. Sesuai untuk Dublin yang suke hujan.. So kasut dan stokin selamat:)

4) Looks durable

5) I think it is an effortless style.

I already got a pair of them. Tapi still browsing dekat online shopping.






Yang black and white tu minat giler siap nak beli dah sekali dia tak approve postcode..rugi giler..yang grey ni mahal sikit dari atas tu..so dilema..
Tapi nak jadi rezeki dua-dua tak dapat..
Apa yang dapat???
tadaaa...


Trf pun Trf la..janji SALE..Saya beli barang sale je...

p/s: Sorry la bz exam..memang rindu blog ni tapi exam lg penting..
Sapa suruh amik medic kan..so just bear with it je la...

5 comments:

carnation said...

aimi!!!!!kasut yg second tu chantek okay..nk yg itu..

boleh tak nk request..kalau aimi ada masa, post la entry2 yg boleh naikkan semangat sy blk..:(

Lord_ADI said...

when a woman wants a shoe,we want sex.
when a woman had a headache, we still want sex.lol

budak _kecik said...

ommmjayyy..laki mmg begitukah??lol

budak _kecik said...

cantik kan aldo grey tuuuu..

carnation said...

chantek gilos..hahaha..tp aimi nye kasut pun cute..hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails