Wednesday, January 5, 2011

winter trip:Portugal-Hotel-

I'm not over the holiday mood. Seronok kot holiday takyah g kelas..
Ok mari lihat pic2 holiday. Ada banyak sangat. Kali tengok hotel2 yang kitorang menginap.
Firstly, why we chose Portugal??
Satu, sebab dia antara negara yang tak snow masa winter( kiotrang nak lari dari Dublin yang snow)
Kedua, sebab dia antara negara yang kitorang tak pegi lagi. (Spain best masa winter tapi dah pegi.)
Ketiga, sebab ticket dia tak semahal tivket nak pegi egypt or istanbul yang panas ituuu
Keempat, sebab ada offer hotel yang murahhhh.. 59euro utk 2 mahal dan 4 orang..Murah tak???
Sebab tu nak tunjuk hotel tu..haha..(kalau dah suke menunjuk tu menunjuk jugakkk..Sorry la kengkawan..sharing is caring kann??..)

Hotel ni ada jacuzzi segala..beach view lagi youuu..

siap breakfast dekat balconi..nampak tak beach view??hehe








ohh..tulah jacuzzi yang dimaksudkn.kalau ada swimmming suit memang terjun dah. Tapi ingat boleh tengok je ke??rendam kaki pun jadik la.haha


decoration around hotel tu..cantek kan?



Gambar2 bawah ni plak hotel kat Lagos. Sebenarnye hotel lain yg kitorang order tp dia upgrade pegi hotel 4 star ni. Tapi price sama je.Alhamdulillah, rezeki ni:)



Ok itu ajelah sesi berkongsi. Best kan. Nanti kita kongsi pic jalan-jalan plak ye:)

3 comments:

MsIka said...

aimi, kami suka tgk ampa dalam gambar2 ni. cantekkkkkkkkk :)

budak _kecik said...

time kasihhh..hihi:)

فاطمة الزهراء said...

bestnyee jalan..baper sume kos perjalanan (detail kan tmpt depart n arrive - return tiketnye harga) include penginapan n makan2..survey2..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails