Sunday, February 20, 2011

new life in Tralee

Yess..my new life in Tralee as I am doing GP rotation right now. Where is Tralee? meh kita godek-godek google map.


Tralee tu dalam county Kerry..nampak tak beza jauh Dublin ke Kerry?? itu laa..jauh kan??sedih sebab tinggalkan bilik kesayangan..Semua housemate dapat tempat asing2 kecuali Min yang terpaksa duk sorang jugak di rumah..from Dublin to Kerry, it takes about 4 hours by train. Tralee ni ala-ala kampung tapi I loike..orang dia pun nampak macam baik..Owner B&B pun baik..siap sedia lunch..macam tau-tau je perut tengah lapar gilerr...

Bilik pun ok jugak..and yang paling gumbira dapat discount sebab berjaya pujuk dia kurangkan fees..Berbekalkan muka yang tak berapa comel tapi terpaksa berlakon comel dan simpati untuk kurangkan harga..yeaaa..berjaya tapi dia siap suruh promote B&B dia..soooo..nak sangat kan..meh nak promote kat blog...


amek kau..dia kasik byk giler business card..dah boleh wat main card..lepas ni kasik je kat sapa2 nak datang sini..









Bilik dia spacious dan en-suite..overall sangat selesa i tell uuuu...
Alhamdulillah..hidup baru yang selesa di Tralee..my new kampung:)

4 comments:

cik dakmiey^^ said...

hye aimi..hehe..wow..study in ireland?awesome experience ryte?dunt forget to share your moment there..i like! :))

cik dakmiey^^ said...

hye aimi..hehe..wow..study in ireland?awesome experience ryte?dunt forget to share your moment there..i like! :))

فاطمة الزهراء said...

bestnyee..

budak _kecik said...

alright...sharing is caring..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails