Wednesday, February 23, 2011

matluthfi90 vs IniAnwarHadi

Tu dia..sapa lawan sapa ni???
Memandangkan depa ni Kedahan..cek nak cakap kedah la nohhh..
Sebenaqnya, depa dua ni comedian youtubers yang cek baru tau baru-baru ni..depa tak bayaq aihh dan tak bagi komisyen pun kat cek untuk promote..
Tapi saja la nak share..sharing is caring kannn..

Dua-dua orang kedah..seronok sungguh la dengaq loghat kedah ni bila tengok video depa sebab teruih teringat ghumah cek kat kedahh..
Depa dua2 orang kedah dan kalau tak silap belajaq kat aussie..kalau tak silap la noo..kalau silap mintak maap la..
Cek lebih suka lawak matluthfi90 dari IniAnwarHadi..no offence ok..kita semua ada citarasa masing-masing.. Tapi suka jugak IniAnwarHadi...
matluthfi90 ni dah lama berkecimpung dalam dunia youtube..eceh..macam tau2 je kan..tapi masa discover tu..view dia around 1k la..skang dah 100k uuuu..
IniAnwarHadi plak rasanya baru lagi tapi sebab kelebihan dia put english as medium of the language..maybe more viewers..Tak kisah la janji tiga-tiga bahasa cek paham( malay, english, bahasa kedah)

Malas nak kecoh panjang...check it out je la video depa ni..banyak video..tapi cek letak latest video depa..rasanya depa ni macam nak bergabung tenaga ja...



p/s: sorry la sapa-sapa hat tak paham kedah...buat-buat paham la ek

2 comments:

carnation said...

aimi busy ke? :(

budak _kecik said...

do msg me at +60135223760 if u don't mind..ni no msia yg i guna kt sini..senang sikit u nk tau i free bila..i free je tp senang cntc kt phone so that i can cntc u balik sbb kdg2 x duduk dpn lptop je tp free sbnrnye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails