Thursday, December 30, 2010

..:boxing day:.. part 1

I'm back!!..woot2..At last..kembali selepas pulang dari holiday. Lambat sikit upload blog sebab beg tak larat nak unpack dan kemas sume..gara-gara shopping banyak..padahnye terpaksa bawak beg berat pulang ke Dublin. Tangan sengal-sengal dan lebam2 macam orang kena dera dah..haha.
Ok..nak mulakan activity show off..aduii perkataan giler berlagak!! Astaga..bukan nak belagak...Satgi tuhan marah..tak baik nooo...
Nak sharing je la..hehe..just bear with me.Kalau takmau tengok jangan tengok.

borong perfume macam nak buat mandi ja..haha.
Tu pun ada lagi 2 set yang kotak dia kena buang kat London pasal beg macam nak meletup.


Shoes! Macam terbalik ja pic ni??malas la nak upload balik.Tengok je la senget2 pun. Aldo tu beli kat outlet Portugal.Murah. Cant resist.LOL


Ok.Beg merah ni masih dilema. Sebenarnye tringat nak beli kat orang len. Tapi macam tak berapa jadi..perlukah simpan untuk diri sendiri??tamaknyeee...huhu
Lagi satu beg yang diborong di Zara, siap berebut dengan budak kecik. Budak tu grab beg ni dan cakap kat mak dia.."Mom, take this home". Amboi..budak tu pun ad style. Sabar je masa tu, nasib mak dia tak jadik amik.haha

3rd beg. Again?? Tapi mr F cakap comel. Yess..buat pertama kalinye dia kurang marah beli beg banyak:P


Beg ini pulak pre-boxing day. Tapi saje nak sharing jugak..overnye saya kan..tapi nak jugakkk. Aldo buat sale..terpaksa amik.haha

tolong abaikan tong sampah kecik itu.


Okey.Esok sambung ye..sudah penat. Baru pulang dari Disney on Ice!! nite. Btw, Dublin dilanda krisis air lagi. Aku mandi air mineral lagi jawabnye:(

5 comments:

carnation said...

woot..woot..hehe..okay. jeles gila!! i dpt hand bag and baju je. perfume sama mahal mcm msia. bg satu perfume boleh?. teehee :p

budak _kecik said...

woot..i wish i can see your hasil shopping di bandung!!!
lor..tak bagitau awal2..sume tu utk org..Sy ada satu je..sorry ek..huhu..

fatinnadirah said...

bestnya kasoot2 dan bag2! ;)

carnation said...

mesti utk encik boyfie kn?kn?kn? i knew it..hahhaa

budak _kecik said...

fatin:best!duit kuar mcm air pun 'best'.haha

intan:encik boyfie satu jaa..tu yg org pesan..tu yg tpksa merempuh lautan manusia berebut tu sbb byk sgt org pesan.. tpksa tunaikn..last2 diri pun xde..sigh~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails