Sunday, January 24, 2010

Life without a friend is like death without a witness

to whom it may concern only...
BK rasa BK jarang tulis mende yg menyakitkn hati kat blog BK..
tp kali ni BK tpaksa sbb BK rasa menyampah sgt dgn org tu..yg pastinye jantina dia berlainan ngn BK..
bagi BK..org ni dulu mcm len..tp BK dh mcm rasa something goes wrong bout him..even org len suke dia..mmg la dia ada character n all those sense of humor..but still BK rasa dia tu kdg2 annoying..Ooopps..(BK mintak maaf klu ter'over' mengutuk but this is what i feel)
Maybe dia budget dia handsome n most girl suke dia sbb tu dia layan je pompuan..except BK sbb BK x penah nk dekat ngn dia..x ingin pun..The most important is I'm taken.so xdenye nk dekat2 ngn dia..
BK rasa kesian ngn sorang kwn BK sbb penah suke ngn this guy..ye la mana taknye..this guy layan mcm layan gf ok..pompuan mana yg x rasa suke klu dilayan..but lastly he left n get a new gf..things goes totally weird after that..
kitorang x penah nk jauhkn diri dr dia..tp seems he's the one who makes the barrier..dh x melawak2 ngn kitorang dh..ye la kan..ad gf baru..kawan pun dh x igt...fine..kitorang paham sah2 la layan yg tersyg tp at least he shouldnt left his friendship...
ada plak kwn2 len igt girl yg penah suke this guy ni jeles ngn gf bru...ooohhh please la....
kitorang bkn nk jeles ngn gf bru dia....kitorang menyampah ngn ke'kerek'an this guy..
we'llsee how he can survive after most of his friends xde...

(p/s:the reason why BK letak kitorang sbb bukan BK sorang je terasa..tp geng2 n kwn2 BK trasa jugak...)

1 comment:

akrimi said...

hensem meh pakwe you...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails