Wednesday, March 24, 2010

tolong saya

bukan urgent pun..gediks nak mintak tolong..tapi ok apa untuk second opinion kan..BK baru je tukar layout ni kalau korang-korang perasan la.so nak la pendapat korang..ok ke tak ke..senang ke nak baca..ke nampak lagi crowded dari yang lama..tolong leave a comment ek..kalau korang comment at least BK boleh baiki..tolong ye kawan..no harm kan leave a comment:)
pastu Bk ada baru wat nuffnang tapi tak tau untuk apa..haha..noob2..*dush2* malu betul dengan diriku ini..aiyaa

5 comments:

Mardiana Azhar said...

awww..cute dah niii~ siapakah gerangan lelaki di atas ?
kenapa saya tidak tahu mengenai dirinya? details pleasee! :P
ekeke!

yanieK said...

orite dah tuh..tomey2x!! kaler x bright sgt ,xslow sgt..suam2 gitu!! nuffnang tuh akan tempek iklan kt blog kita..then suruh la kwn2 lain klik iklan tuh..setiap klik tuh akan dpt ganjaran ($_$) ;p

budak _kecik said...

thanks diana..sayang kamu..lelaki itu..aha..diana baru ikuti kan..banyak je la psl mr F..tak larat nak citer dh..nnt org menyampah..sikit2 je..haha

thanks yanie..sayang kamu jugak..
oo..nuffnang harus diklik..hehe

NISYA said...

bk...saye rase blog awk nih lawa la..romantiko gitu!! hahaha..

budak _kecik said...

haha..nisya dah start dah..jgn lupa click my nuffnang ek nisya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails