Friday, March 12, 2010

Compliment is a prize:)

emm..smalam BK ada ckp pasal BK kena cari bout IE and etc..and had to present to my consultant..and my consultant memang x akan pernah lupa apa homework dia kasik..so kena la BK present..guess what..she said well done!! you've done so much better from what we had..ahhh...lega..rasa kembang2..hahaha...tak perlu pun hadiah mahal-mahal kan..a compliment is enough:)

BK baru je balik dari tengok Alice in Wonderland..not too bad..a bit different dari citer cartoon dia yang masa kecik-keck dulu..suke jugak tengok fantasy ni.. Tapi still x bleh lawan Avatar la..hehe.. emm japgi nak tengok la Adnan Sempit kat youtube..maklum la x dapat tengok macam kat Msia..out of date pun pasrah la...janji youtube ada kuarkan..hehe..k..see u next entry

ni watak paling disukai dalam Alice in Wonderland...the Mad Hatter...:)

2 comments:

yanieK said...

wawa..nk tgk jugak alice!!

budak _kecik said...

cpt tgk..aimi tgk 2D je..tp org ckp 3D version dia lagi masyuk..byk features kuar..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails