Thursday, October 7, 2010

My Girlfriend is a Gumiho


Mari start tengok citer korea balik!!! Sapa suruh tv3 upgrade website pastu link katk tonton yang lembap tuuu..kan i dah merajuk ngan citer melayu..g kawan ngan citer korea plak la camni..

ouchhh..it's time to berangan dapat bf sweet...
Citer My Girlfriend is a Gumiho ni dah lama dengar orang citer tapi biasalah saya tak ikut zaman..so lambat sikit la tengok kan..ada ke bf takut dengan gf sendiri sebab si gf tu fox..gumiho=fox..comel jugak kan? Dah la ada 9 tail..comel gilerrr..




P/S: saya sudah selesai puasa enam hari ini..Alhamdulillah..masa awal2 malas nak puasa,,akhir2 baru nak marathon..aigooo...adik bongsu dah abis lama dah puasa 6..tergugat..hehe..

2 comments:

anamarzuki said...

heee, sma la kitaaa...la ni nak dok start nak tgok korea blik!
btui3! tv3 upgrade website xreti xguna...

I love Song Hye Kyo.! :P

budak _kecik said...

Lee seunggi!!
x ensem tapi muka inno0cent

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails