Wednesday, February 17, 2010

HUJAN + SEARCH di DUBLIN...you rawks!!!

Semalam tanggal 16 februari(uishhh ayat tanggal ni lama dah tak guna..macam tulis karangan kat sekolah dulu-dulu..hehe)

Search n Hujan datang Dublin..kalau nak cakap BK ni layan rock kapak..2 lagu Search je kot tau..yang len men hentam je la..BK beli sebab Hujan je..hehe..
eventhough tau Hujan tu just a guest..sah-sah la diorang perform sikit je lagu dari Search kan..tapi apa pun kitorang happy bangat!!!












Abg Melodi..dapat interview siap..haha







yea!! BK dapat sainnn...haha...semangat je..to Aimi from Noh yang hensem..sounds poyo jugak..tapi layan..ada ke mula-mula Noh nak sain atas dahi..suke ati dia je..hahaha







usha-usha pic ni..dah macam member dah Noh ni...selamber siot dia..tak rasa macam artis pun..suke ati dia je..yang time duduk tu siap dia nak buka citer..tapi malangnye dia nak kena pulang dah..memang best la Noh.sempoi!

5 comments:

neldras said...

napa tak amil gmbar dgn search sama?

akrimi said...

aimi: wah2..noh kat malaysia je..nti balik boleh sokmo jumpa..hehe

budak _kecik said...

sbb minat Hujan..hehe..lgpun Search tak kuar stage pun...

yanie kassim said...

fuhh..bestnyaa!!

budak _kecik said...

mmg best!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails